Hold din fest hos os

Hos os kan du leje lokaler til sjove fester og sammenkomster. Du kan selvfølgelig selv bestemme, hvilken type arrangment du vil holde, men her kan du se, hvad tilbyder af forskellige muligheder.

Børnefødselsdag 

Hold en super sjov børnefødselsdag hos os!

Hold din børnefødselsdag i Vestfynshallerne og slip for alt arbejdet med at holde den derhjemme.
En børnefødselsdag varer i 3 timer (lørdag/søndag enten kl. 10-13 eller 13.30-16.30)

Hallen koster 300 kr. at leje og hoppeborg/forbolddart kan tilkøbes

Til højre ses 3 forskellige menuforslag, der kan vælges mellem. 

Vi har et udvalg af drikkevarer (sodavand, Capri Sun, saftevand mm) og I kan bestille

Vi kan også lave slikposer, fødselsdagskage eller andre ting, I gerne vil have.

 

Menu 1

Byg selv burger kr. 125.- pr. pers.
Lækker oksebøf, burgerbolle, salat, ketchup mm. og pommes

Prisen gælder v. min. 15 pers.

 

Menu 2

Kyllingespyd kr. 125.- pr. pers.
2 stk. marinerede kyllingespyd med salat og pommes.

Prisen gælder v. min. 15 pers.

Menu 3
Pølser og brød kr. 125.- pr. pers.

2 pølser, 2 pølsebrød, dyppelse og pommes.

Prisen gælder v. min. 15 pers.

Vil du gerne høre mere?

Så skriv til os på

Cafe@v-k-i.dk

eller ring på tlf. 6442 1076 (mandag-torsdag kl. 7-10)

Hvilken fest vil du holde hos os?

Her kan du se lidt inspiration til, hvad vi ellers tilbyder af festlige muligheder hos os. Du kan fejrer store livsbegivenheder hos os eller samle dem du holder af, til lige den fest eller det arragnement du gerne vil afholde.

Du kan altid kontakte os for at høre mere.

Ring til os Send os en mail

Konfirmation 

Konfirmation er en stor dag i din teenagers og dit liv. Så den skal selvfølgelig fejres på bedste vis.

Hos os får I lækre lokaler med plads til mange gæster, samt en lækker menu. Vi hjælper gerne med at få stablet den bedste fest på benene, og hjælper til, så I kan få den fest I ønsker. I har selvfølgelig mulighed for at pynte op inden festen – måske med jeres teenagers yndlingstema –  og sammen aftaler vi en velsmagende menu. I kan bl.a. leje musikanlæg, hvis I vil pifte festen op med god musik og dans senere på dagen. Vores lokaler giver gode muligheder for underholdning, så I kan få lige præcis den fest I ønsker, med de aktiviteter I synes jeres fest skal piftes op med.

Bryllup 

I fundet kærligheden og skal nu give hinanden jeres ”ja”. Sådan en stor dag skal selvfølgelig være mindeværdig og fejres sådan som I allerhelst vil fejre jeres kærlighed. Lad os danne rammerne om en fest i godt selskab og med en fantastisk menu. Vi hjælper jer selvfølgelig gerne på vej. I kan pynte op til festen i smukke farver eller temaer og I har selvfølgelig mulighed for at komme med det pynt og de bordkort I ønsker jer.

Barnedåb 

I er blevet berigede med en lille ny guldklump. Barnedåben eller navngivningen kan selvfølgelig holdes hos os. Vi sørger for lækre lokaler og god mad til jer og gæsterne, og skaber dermed rammerne for en god og mindeværdig dag i jeres liv.

Den runde fødselsdag 

Uanset om du fylder 20, 50 eller 70 er det en god anledning til at samle venner og bekendte om en fantastisk fest. Hver forgangne årti rummer spændende oplevelser, erkendelser og erfaring og det er da ikke dårligt at fejre de nye muligheder et nyt årti i dit liv rummer. Hos os kan du leje lidt ekstra til festen – om det er så et musikanlæg eller en hoppeborg (til børn og barnlige sjæle) der skal til, for at festen bliver som du allerhelst vil have.

Se hvad vi tilbyder

Klik videre her og bliv ført til vores hallbooking side og se, hvad vi tilbyder at muligheder og lokaler. Hvis du vil booke lokaler til en fest kan du altid sende os en mail på cafe@v-k-i.dk eller ringe på 6442 1076 (mandag-torsdag kl. 7-10)