Fitness og foreningssport

hos VKI

Som kultur- og idrætscenter er sport en vigtig del af vores identitet. Det er så at sige vores hjerteblod. Vi vil gerne sørge for, at idræt, sport og fitness bliver nemt tilgængeligt for alle borgere i området. Hos os skal det være nemt, at vælge et sundt liv med berigende fællesskaber til.
Her på siden kan du læse lidt om Nørre Aaby Motionscenter og de foreninger, der er tilknyttet os.

 

NAM Motionscenter

Nørre Aaby Motionsklub tilbyder motionstræning både i form af fitness og holdtræninger. Motionsklubben er foreningsdrevet og kører efter et non-profit princip, hvor det er træningen, der er i højsædet. Derfor er priserne også holdt lave, så du kan træne uden at sprænge budgettet.

Læs mere på NAM's hjemmeside

se vores udvalg af Holdtræninger

Foreninger i VKI

BADMINTON

Start til badminton og mød nye venner. Du kommer i god form på en sjov måde, når du spiller badminton. Nørre Aaby tilbyder træning til både børn, unge, og voksne – også til nybegyndere, hvor du kan træne på dine præmisser. Klik videre og læs mere om foreningen.

FODBOLD

Fodbold er en god og sund sport, hvor du også får et godt fællesskab og lærer at være en holdspiller. Hos Nørre Aaby IK tilbyder de mange hold til både børn og voksne, så alle uanset alder kan mærke glæden ved at spille fodbold. Tryk på knappen og læs mere.

GYMNASTIK

Gymnastik hjælper med at styrke kroppen, øge smidigheden og få en bedre kropsforståelse.
Nørre Aaby gymnastik forening har hold til både drenge og piger fra de er 1 år gamle
og op til 9. klasse. Læs mere om
NAG via knappen.

BRYDNING

Brydning er en gammel sport fra romernes tid. Den giver god kondition og styrketræning. Brydning giver god mulighed for at træne sammen med andre og  opbygge et fælleskab. Nørre Aaby har forskellige hold inddelt i alder og erfaring. Klik på knappen og læs mere.

HÅNDBOLD

Du får god motion til håndbold, men du får også et godt sammenhold og fællesskab, når du starter i en klub. Nørre Aaby Båring håndbold klub ønsker at tilbyde et sted, hvor alle uanset social status eller baggrund kan være med i fællesskabet. Klik videre og læs mere.

JIU JITSU

Til Jiu Jitsu bliver du stærkere og smidigere samtidig med at du forbedrer din balance og kondi. Hos Nørre Aaby Jiu Jitsu trænes der i en uformel atmosfære, hvor der både er blads til piger og drenge, unge og gamle. Læs mere via knappen.