[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Fitness for børn

Har du et barn der vil til fitness, men som ikke er 14 år endnu?

Her er tilbuddet til alle unge i alderen 8-13 år. Vi åbner for tilmeldingen til 2 gange ugentlig fitnesstræning. Træningen er lavet med henblik på en komplet helkrops styrke- / muskeltræning. Træningen foregår ikke i maskiner og med tunge vægte. Men er ene og alene bygget op omkring barnets egen kropsvægt. Det er den unge selv der skal udføre den enkelte øvelse, og sværhedsgraden af øvelserne vil være individuelle, da alle ikke kan det samme.

En træning kunne være sammensat som følgende:
Opvarmning med leg, sjippetov, bolde etc
øvelser til balance, hvor vi udfordres i forskellige positioner
øvelser til styrke, hvor vi lære at lave øvelser for arme, mave, bryst, ryg og ben
Nedvarmning med øvelser hvor vi lære at strække musklerne, og øge vores smidighed

Lidt om træneren:
Johnny Dyrvig er 39 år og har selv 2 drenge (9 og 13år) og 1 bonus-datter (8år). Han har igennem hele sit liv arbejdet med børn og unge i forbindelse med bl.a. håndboldtræning. I dag arbejder han med opgaver i Nørre Åby Motionsklub omkring bl.a. brugere med KOL, Diabetes, Cancer, Nervesygdomme, Diskosprolapser og andre sygdomme.
Af relevant uddannelse for børnefitness kan nævnes, at han er uddannet lægeeksamineret massør, DGI uddannet Fitnessinstruktør samt DGI uddannet Løbeinstruktør med speciale i CrossGymLøb samt Kost.

Holdet er tidsfastsat til 2 ugentlige seancer på 45 minutters varighed.

Tilmelding kan ske ved at oprette barnet som bruger på via vores bookingside, som ligger via www.n-a-m.dk Herefter bestiller man et abonnement til barnet. NB! Begrænset mængde pladser! Og tilmelding fra gang til gang.
[/av_textblock]